Tortellini sunt un tip de paste făinoase cu ou şi umplutură la mijloc, originare din Italia. Combină-le cu o supă de roşii cu spanac, pentru o masă delicioasă.

Ingrediente

800 ml supă de pui

800 g pastă de tomate

450 g roşii întregi la conservă

2 căţei de usturoi, pisaţi

450 g spanac

450 g tortellini umplute cu brânză

120 ml lapte, opţional

sare, după gust

piper, după gust

Mod de preparare

Într-un vas mare amesteci supa de pui, pasta de tomate, roşiile şi usturoiul. Dai pe foc până încep să fiarbă, la temperatură medie, apoi reduci focul uşor.

Adaugi restul ingredientelor şi le mai laşi împreună, pentru aproximativ 15-20 de minute. Condimentezi cu sare şi piper. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.lecremedelacrumb.com

Loading...
Evaluează articolul