Răcoreşte-te cu o delicioasă supă-cremă de avocado, cu ridichi şi busuioc. Recomandată de Martha Stewart, această supă este gata în scurt timp şi îţi va potoli rapid foamea. Dacă foloseşti ingrediente foarte reci (lăsate la frigider cel puţin 30 de minute), supa ta cremă se va răci mult mai repede.

Ingrediente

2 avocado de la frigider
3 căni apă rece
1 ½ linguriţe sare grunjoasă
20 g frunze de busuioc, plus mai multe (tocate), pentru servire
3 ridichi mari, tăiate
piper negru măcinat
ridichi tăiate julien, pentru servire

Mod de preparare

Scoţi pulpa de la fructele de avocado şi o amesteci cu apă, sare şi busuioc, într-un blender, mixând până obţii un piure. Adaugi ridichile şi amesteci iar, de 4 ori. Condimentezi cu piper. Dai supa la frigider 1 oră, până se răceşte. O amesteci bine şi o decorezi cu ridichi tăiate julien şi cu frunze tocate de busuioc înainte să o serveşti.

Sursa + foto: www.marthastewart.com

Loading...