Cine a spus că dulciurile sunt nesănătoase? Îţi demonstrăm că poţi să mânânci deserturi care sunt foarte spnptoase. Aceste trufe sunt pregătite cu tahini, adică pastă de susan, în combinaţie cu cacao şi, opţional, alune sau fistic. Le poţi prepara din timp şi depozita în congelator.

  • Pregătire:10 min
  • Porții:7
  • Timp total:15 min
Ingrediente

300 g cacao neagră sau ciocolată amăruie
300 g de pastă de susan
opţional o mână de alune, fructe uscate, nuci sau fistic

Mod de preparare

Topeşte ciocolata în microunde şi amestecă la fiecare 30 de secunde în ea. Amestecă nucile şi adaugă pasta de tahini. Pune-o într-o tavă pe care ai pus o foaie de copt şi las-o la frigider minim 3 ore. Taie trufele în pătrăţele şi serveşte-le pudrate cu cacao.

 

Sursa: https://prettysimplesweet.com/chocolate-tahini-truffles/

Loading...
Evaluează articolul