Pentru brioşele cu interior moale de ciocolată poţi face şi următoarea reţetă: 3 ouă, 3 linguri de zahăr şi 3 de făină. Iar pentru „vulcanul“ de ciocolată din mijloc foloseşti 400 g de ciocolată neagră şi un pachet de unt.

Ingrediente (6 porţii)

250 g ciocolată amăruie
150 g unt
6 ouă
200 g zahăr pudră
80 g făină

Mod de preparare

Încingi cuptorul. Ungi formele cu puţin ulei. Topeşti untul şi ciocolata, împreună, pe baie de aburi. Separat, baţi ouăle cu zahărul. Torni ciocolata topită peste ouă, în fir subţire ca să nu se taie, şi amesteci bine, apoi adaugi făina în ploaie şi omogenizezi. Pui compoziţia în forme cu ajutorul unui polonic. Laşi la copt până se întăresc marginile. Mijlocul trebuie să rămână moale. Serveşti cât e caldă.

Loading...
Evaluează articolul