Chiftele cu brânză de oaie
Aceste chiftele cu brânză de oaie sunt potrivite pentru prânz sau cină, calde sau reci. Legumele şi brânza fac o combinaţie uimitoare, pe care trebuie să o încerci. Sunt rapide şi delicioase!
Ingrediente Chiftele cu brânză de oaie
- 250 g dovleac
- 250 g cartofi
- 1 ceapă
- 2 ouă
- 3-4 linguri făină
- 100 g brânză de oaie, rasă
- câteva fire de pătrunjel verde tocat
- ulei, pentru prăjit
- sare
- piper
Preparare Chiftele cu brânză de oaie
Cureţi dovleacul, ceapa şi cartofii, le dai prin răzătoarea mare şi le pui la scurs într-o strecurătoare. După ce s-au scurs bine, le amesteci cu restul ingredientelor şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Încingi ulei într-o tigaie, iei câte o lingură din compoziţia obţinută, formezi chifteluţe şi le prăjeşti pe ambele părţi până prind o crustă aurie.
Poftă bună!