Ciocănele de pui şi porumb la grătar

Poţi conta oricând pentru nişte ciocănele de pui la grătar! Sunt şi gustoase, sunt şi uşor de preparat!
Ciocănele de pui şi porumb la grătar - Ingrediente
6 ciocănele 3 ştiuleţi de porumb dulce („în lapte”)
2 linguri oţet
1 lingură ulei de măsline
2 linguri zahăr
3 linguri sos de soia
1 lingură usturoi tocat
1 ardei iute tocat (opţional)
1 lingură ghimbir tocat
sare
piper
Ciocănele de pui şi porumb la grătar - Mod de preparare
Se amestecă, într-un castron, ingredientele menţionate pentru sosul marinat.Se crestează fiecare ciocănel în 1-2 locuri şi se aşază în marinată, având grijă să fie bine acoperite cu sos. Se lasă la frigider circa două ore.Se scot bucăţile de carne din sos, se zvântă şi se aşază pe grătarul bine încins. Se frige câte 5-6 minute, pe fiecare parte.Alături se aşază pe grătar rondele de porumb dulce sau legume, care se vor servi drept garnitură la friptură. Şi gata cele mai bune ciocănele de pui şi porumb la grătar!