Diana Bart vă spune “Click! Poftă bună!” la Prima TV

Diana Bart jpeg

Din 15 martie, Diana Bart vă introduce pas cu pas în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea Click! Poftă bună. În fiecare săptămână, ea va avea invitată o vedetă alături de care va găti o reţetă delicioasă. 

image

Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emisiunii, va prezenta meniul săptămânii, o rubrică foarte practică pentru toate familiile active.

La rubrica “Infoculinar” va fi prezentată istoria diferitelor preparate. În emisiunile pe care vi le pregătim veţi putea afla cine a făcut prima cafea din lume, de ce povestea îngheţatei trebuie ştiută de toată lumea, cum a devenit ciocolata desertul favorit al planetei, despre toate acestea într-o pastilă plină de informaţii savuroase.

image

În emisiunea noastră din 15 martie, Diana va prezenta reţete boiereşti din perioada interbelică când gastronomia era la rang de artă în România.

La final, veţi afla ponturi şi secrete pentru gătit. Cum faci friptura pe grătar mai repede, cum alegi portocalele la supermarket, cum ştii dacă peştele sau carnea de la măcelarie e proaspătă şi multe altele, le puteţi afla la "Click! Poftă bună!".

Nu pierdeţi "Click! Poftă bună!"  în fiecare sâmbăta, de la ora 11:30, numai la Prima TV.