Fursecuri cu ciocolată

Fursecuri jpeg

Această reţetă de fursecuri cu ciocolata am primit-o de la cititoarea noastră Rodica Vîlceleanu, din Brăila. Vă mulţumim! Aşteptăm şi reţetele voastre la adresa retete@click.ro!

Ingrediente:

225 g ciocolată amară de 70% cacao 80 g unt 110 g zahăr 2 ouă mari 250 g făină 4 plicuri zahăr vanilat 1 plic praf de copt sare zahăr tos şi farin, pentru pudrat

Mod de preparare:

Rupi ciocolata bucăţi şi o pui, împreună cu untul, pe baie de aburi şi amesteci până se topesc. Baţi ouăle cu zahărul şi amesteci până când se topeşte. Torni ciocolata, în fir subţire, făina amestecată cu praful de copt, zahărul vanilat şi sarea. Acoperi vasul cu folie şi-l dai la rece pentru câteva ore sau chiar de seara până dimineaţa.

Pui zahărul pudră şi pe cel tos pe două farfurii, modelezi biluţe de mărimea unei nuci, le dai prin cele două tipuri de zahăr şi le aşezi într-o tavă în care întinzi hârtie de copt. Dai tava de fursecuri cu ciocolata la cuptor şi le coci.

fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu ovaz

Fursecuri cu ovaz

Fursecuri cu budinca de vanilie

Fursecuri cu budinca de vanilie