Muşchi de porc umplut cu varză şi ciuperci

muschi de porc umplut cu varza si ciuperci jpeg

Cu puţină răbdare şi multă dragoste, vei prepara pentru masa de Crăciun, cea mai bună friptură: muşchi de porc umplut cu varză şi ciuperci. Dacă uzi friptura şi cu un pahar de vin, tu si cei dragi vă veţi bucura astfel de un moment absolut special.

Muşchi de porc umplut cu varză şi ciuperci - Ingrediente (4 porţii)

500 g muşchi de porc 1 jumătate de varză proaspătă 250 g ciuperci 1 pahar de vin alb 4 căţei de usturoi 1 ceapă sare piper

Muşchi de porc umplut cu varză şi ciuperci - Mod de preparare

De cu seară, condimentezi muşchiul de porc cu sarea, piperul, căţeii de usturoi pisaţi, îl stropeşti cu vinul alb şi-l dai la frigider. A doua zi, tai varza, ceapa, ciupercile şi le pui într-un ceaun cu ulei încins. Adaugi sare şi piper şi le laşi să se înmoaie sub capac. După 15 minute, pui ceaunul în cuptorul preîncălzit şi-l laşi aproximativ 35 de minute. Când varza este gata, o pui la răcorit. Muşchiul îl tai în două, dar nu până la capăt, îl umpli cu o parte din legumele călite, îl legi cu o aţă şi-l dai la cuptor până se rumeneşte. Serveşti muşchiul de porc umplut cu varză şi ciuperci cu restul legumelor.