Pulpe de pui cu legume

pulpe de pui cu legume jpeg

Una dintre cele mai bune reţete de sezon.

Ingrediente

4 pulpe 2 cepe 5-6 căţei usturoi 1 vânătă 1 dovlecel 2 ardei graşi 4-5 roşii cherry sare piper ulei cimbru verde 1 mână măsline

Mod de preparare

Dai pulpele cu sare şi piper şi le laşi la frigider. Speli legumele, cureţi ceapa şi usturoiul şi le tai după dorinţă, apoi le aşezi într-un vas în care ai turnat 1-2 linguri de ulei şi le presari cu sare şi piper, după gust. Dai tava la cuptor şi le ţii până când legumele se înmoaie uşor. Nu este nevoie de lichid, pentru că ele vor lăsa apă.

Încingi grătarul, ungi pulpele cu ulei şi le frigi pe ambele părţi până se rumenesc frumos, apoi le aşezi peste legume, presari şi măslinele şi mai ţii la cuptor 10-15 minute. Serveşti cu cimbru.