Pulpe de pui cu măsline verzi
Din mâncărurile mediteraneene nu pot lipsi măslinele. Iată cum să găteşti carnea de pui!
De ce ai nevoie ca să prepari pulpe de pui cu măsline verzi:
4 pulpe superioare de pui dezosate 500 g măsline verzi 5 căţei de usturoi 150 ml vin alb 1 legătură pătrunjel sare piper ulei legume, după gust
Cum prepari pulpe de pui cu măsline verzi:
Speli pulpele de pui, le ştergi cu prosoape de hârtie, le condimentezi cu sare şi piper, după gust şi le aşezi într-o tigaie cu ulei încins. Prăjeşti pulpele pe ambele părţi, la foc mic, până se rumenesc, apoi le scoţi. În aceeaşi tigaie adaugi usturoiul feliat, măslinele şi vinul. Laşi să fiarbă, sub capac, la foc mic, 10 minute. Adaugi pulpele de pui rumenite şi pătrunjelul tocat. Mai ţii să fiarbă, acoperite, încă 5-7 minute. Serveşti mâncarea cu legume proaspete.