Ardei umpluţi cu legume

Ingrediente: 6 ardei graşi potriviţi (roşii şi galbeni), 1 ceapă mică, 100 g orez, 4 ciuperci, 1 broccoli mic, 1 dovlecel mic, ½ vânătă, 6 linguri ulei, 1 lingură bulion, 2 linguri pătrunjel şi mărar verde tocate, sare, piper
Mod de preparare:Număr porţii: 3 Timp de preparare: 70 min Dificultate: mică
Tai mărunt ceapa, ciupercile, vânăta şi dovlecelul, desfaci broccoli bucheţele, toci verdeaţa, adaugi o lingură de bulion şi cele 6 linguri de ulei. Amesteci apoi cu orezul fiert şi scurs, condimentezi, după gust, cu sare şi piper.
Tai un capac deasupra fie cărui ardei spălat, scoţi cotorul cu seminţe şi umpli cu compo ziţia de legume. Acoperi ardeii cu capacul scos şi îi aşezi într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Adaugi 200 ml apă caldă sau supă de legume strecurată şi introduci vasul în cuptor pen tru circa 35 de minute. Îi serveşti calzi sau reci.