Ciuperci aperitiv

1 caprese stuffed garlic butter portobellos 34 1 jpg jpeg

Niciodată plictisitoare. Fie că le preferăm în omletă, ca garnitură, în risotto sau chiar crude stropite cu ulei de măsline şi oţet balsamic, ciupercile vor fi întotdeauna o alegere sănătoasă şi delicioasă.

Ingrediente pentru ciuperci aperitiv

15-20 de roşii cherry

2 linguri ulei de măsline

2 căţei de usturoi tocaţi mărunt

2 linguriţe busuioc uscat 40 g mozzarella rasă 2 linguri parmezan proaspăt ras 400 grame ciuperci mari 1 lingură oţet balsamic

Mod de preparare ciuperci aperitiv:

Taie roşiile cherry în sferturi şi lasă-le deoparte. Pune usturoiul într-o tigaie unsă cu ulei de măsline şi căleşte-l aproximativ 1 minut. Adaugă roşiile şi mai lasă totul pe foc încă 4 minute.După ce ai luat amestecul de pe foc, adaugă busuiocul şi cele două feluri de brânză, omogenizând. Îndepărtează cozile ciupercilor şi umple-le cu această compoziţie şi apoi pune-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 15 minute.

Se servesc calde, stropite cu oţet balsamic.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg