Ciuperci aperitiv
Niciodată plictisitoare. Fie că le preferăm în omletă, ca garnitură, în risotto sau chiar crude stropite cu ulei de măsline şi oţet balsamic, ciupercile vor fi întotdeauna o alegere sănătoasă şi delicioasă.
Ingrediente pentru ciuperci aperitiv
15-20 de roşii cherry
2 linguri ulei de măsline
2 căţei de usturoi tocaţi mărunt
2 linguriţe busuioc uscat 40 g mozzarella rasă 2 linguri parmezan proaspăt ras 400 grame ciuperci mari 1 lingură oţet balsamic
Mod de preparare ciuperci aperitiv:
Taie roşiile cherry în sferturi şi lasă-le deoparte. Pune usturoiul într-o tigaie unsă cu ulei de măsline şi căleşte-l aproximativ 1 minut. Adaugă roşiile şi mai lasă totul pe foc încă 4 minute.După ce ai luat amestecul de pe foc, adaugă busuiocul şi cele două feluri de brânză, omogenizând. Îndepărtează cozile ciupercilor şi umple-le cu această compoziţie şi apoi pune-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 15 minute.
Se servesc calde, stropite cu oţet balsamic.