Ciuperci champignon umplute cu caşcaval şi verdeaţă
Sănătoase, delicioase şi potrivite pentru orice moment al zilei, ciupercile reprezintă varianta unei mese copioase atunci când nu ai vreme de stat în bucătărie. Această reţetă de ciuperci champignon umplute cu caşcaval şi verdeaţă îţi va răsfăţa papilele gustative ţie şi familiei tale.
Ingrediente pentru Ciuperci champignon umplute cu caşcaval şi verdeaţă
- 1 kg ciuperci albe champignon
- 200 g caşcaval
- 100 g unt
- 2 cepe
- pătrunjel proaspăt
- sare şi piper
Mod de preparare Ciuperci champignon umplute cu caşcaval şi verdeaţă
Curăţă ciupercile de coajă şi spală-le bine, alături de codiţe pe care le vei toaca mărunt. Taie şi ceapa şi pune-o peste codiţele tocate. Pune totul într-o tigaie în care ai adăugat în prealabil untul. Căleşte-le bine, asezonează cu sare şi adaugă verdeaţa proaspătă tocată.
Într-o tavă unsă cu unt, aşează pălăriile ciupercilor, umple-le cu amestecul de codiţe şi ceapă şi bagă-le la cuptor timp de 10 minute.
Între timp, dă pe o răzătoare mică caşcavalul şi adaugă-l peste ciuperci. Bagă din nou la cuptor timp de alte 5 minute, până când brânza se topeşte.
Se servesc imediat, calde. Poftă bună!