Franzeluţă umplută

1366641958 5899franzeluta 20umpluta jpeg

Ingrediente: 1 baghetă sau 2 cornuri 300 g şuncă 250 g caşcaval 2 ardei graşi roşii 6-7 măsline verzi 2 linguri maioneză light 1 lingură muştar sare piper

Număr porţii: 2

Timp de preparare: 45 min

Dificultate: mică

Tai franzeluta (sau cornurile) jumătate şi cu ajutorul unui cuţit şi al unei linguriţe cu coadă lungă scoţi cu grijă miezul din interior, având grijă să rămână coaja întreagă.

Amesteci şunca, caşcavalul, ardeii şi măslinele tăiate cubuleţe. Adaugi sare şi piper, după gust, maioneza şi muştarul şi amesteci totul.

Umpli franzeluţele cu compoziţia preparată şi laşi să stea la rece 30 de minute. Serveşti franzeluta umpluta, originala ruladă tăiată felii de 2 cm grosime, decorate cu roşii cherry şi salată verde.

Franzela cu malai

Franzela cu malai

Bruschete cu somon

Bruschete cu somon

Budinca din franzela

Budinca din franzela