Rulouri cu somon

1365700295 6773rulouri 20cu 20somon jpeg

Ingrediente: 200 g somon afumat, foi de plăcintă, 50 g unt, 200 g brânză de vaci cremoasă, 1 legătură mărar verde, 1 legătură ceapă verde, 1 lingură capere murate, sare, piper, ulei pentru prăji

Mod de preparare:Număr porţii: 4 Timp de preparare: 40 min Dificultate: medie

Tai şuviţe somonul şi ceapa, rondele subţiri. Toci mărarul foarte fin şi clăteşti cu apă rece caperele murate, apoi le scurgi bine. Freci untul cu brânza de vaci. Tai foile de plăcintă în pătrate cu latura de circa 15/15 cm, le ungi cu brânză de vaci frecată cu unt, adaugi fâşii de somon, rondele de ceapă, câteva capere tocate, presari mărar

tocat, sare şi piper, după gust.

Împachetezi umplutura în foaia de plăcintă sub formă de rulou şi le prăjeşti în ulei bine încins până se rumenesc frumos deasupra. Le scoţi pe prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime şi le serveşti calde.