Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Pâine, felii de şuncă şi caşcaval, totul tăvălit în ou şi pesmet, cam aşa sună în mare reţeta de rulouri delicioase. O gustare perfectă de servit între mese. Încearcă şi tu!
Ingrediente pentru Rulouri cu şuncă şi caşcaval
- 10 felii de pâine toast
- 10 felii de şuncă
- 10 felii de caşcaval afumat
- 10 fâşii de gogoşari în oţet
- 3 ouă
- sare şi piper
- 100 g pesmet
- 100 ml ulei pentru prăjit
Mod de preparare Rulouri cu şuncă şi caşcaval
Bate bine ouăle şi asezonează-le cu sare şi piper. Presează-le fellile de pâine. Dacă nu ai sucitor, foloseşte o sticla de sticlă.
Pe fiecare felie, pune o felie de şuncă, una de caşcaval şi fâşii subţiri de gogoşar. Rulează strâns felia de pâine până când obţii ruloul.
Repetă procesul cu fiecare felie. Trece apoi rulourile prin ouăle bătute şi pesmet şi prăjeşte-le în ulei încins pe toate părţile.
Se servesc calde. Poftă bună!