Ardei umpluţi cu brânză

Stuffed Bell Peppers and Roasted Aubergine Bites jpeg

Prepară un aperitiv simplu cu ardei, perfect pentru zilele de Sărbători.

Ingrediente: 4 ardei graşi verzi 1 vânătă 4 ouă fierte tari 250 g cremă de brânză 3 roşii caşcaval 2 gălbenuşuri fierte

Mod de preparare - Ardei umpluţi cu brânză:

Speli legumele şi le usuci cu un şervet de hârtie. Tai vânăta rondele, pe care le dai cu sare şi le laşi deoparte 30 de minute. Le clăteşti şi le usuci. Tai roşiile rondele şi le aşezi peste vinete. Presari puţină sare şi razi peste ele caşcaval, după gust.

Dai la cuptor, într-o tavă tapetată, 20 de minute. Separat, amesteci crema de brânză cu două gălbenuşuri şi cu puţină sare, dacă e cazul. Aşezi câte un ou fiert în fiecare ardei şi umpli spaţiul gol cu crema de brânză. Dai la frigider 20 de minute. Serveşti ardeii alături de gratinul de legume.