Un preparat de primăvară, uşor de preparat şi cu puţine calorii. Iată cum se fac ardei umpluţi cu brânză de capră.

De ce ai nevoie pentru ardei umpluţi cu brânză de capră

10 ardei

170 g brânză de capră

100 g parmezan

2 căţei de usturoi

100 g creveţi curăţaţi

sare

piper

ulei

1 lingură ierburi de Provence

Cum se prepară ardei umpluţi cu brânză de capră

Dai drumul la cuptor şi ungi cu ulei o tavă. Tai în jumătate ardeii şi îndepărtezi seminţele.

Încingi o lingură de ulei în tigaie şi rumeneşti creveţii tocaţi, peste care presari piper şi sare, după gust. Când şi-au schimbat culoarea, îi dai deoparte.

Amesteci brânza de capră sfărâmată cu parmezanul, usturoiul tocat şi ierburile. Adaugi creveţii, amesteci şi pui compoziţia în ardei, pe care îi aşezi în tavă. Îi ţii la cuptor 20-30 de minute. Îi serveşti presăraţi cu ierburi de Provence.

Sursa https://www.chilipeppermadness.com

Loading...