Nu ai nevoie de orez pentru a prepara aceşti ardei umpluţi cu carne, deoarece conopida îi va ţine cu succes locul.

De ce ai nevoie pentru ardei umpluţi cu carne şi conopidă

Pentru sos

200 ml suc de roşii

2 căţei de usturoi pisaţi

1 praf de sare

piper

fulgi de ardei iute

chimen

paprika

Pentru umplutură

4 ardei

1 conopidă mică

2 linguri ulei

1 ceapă

500 g carne tocată de vită

120 g caşcaval ras

Cum se prepară ardei umpluţi cu carne şi conopidă

Dai drumul la cuptor şi ungi o formă cu ulei. Combini toate ingredientele pentru sos şi-l condimentezi după gust. Tai capacele ardeilor şi le scoţi sâmburii. Pui conopida într-un blender şi o mărunţeşti până ajunge de dimensiunea boabelor de orez.

Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti conopida 2-3 minute, apoi adaugi ceapa tocată, carnea şi o laşi până scade zeama lăsată. Adaugi sosul de roşii şi mai ţii pe foc câteva minute, amestecând constant. Dai deoparte, adaugi caşcavalul şi amesteci.

Umpli ardeii cu această compoziţie, îi aşezi în tavă şi-i ţii la cuptor 30 de minute, până se înmoaie ardeii.

Sursa https://healthyrecipesblogs.com

Loading...
Evaluează articolul