Fragezi, dulci şi cu o aromă subtilă de unt, aceşti biscuiţi vienezi sunt perfecţi alături de o ceaşcă de ciocolată caldă.

De ce ai nevoie pentru biscuiţi vienezi cu unt şi ciocolată

100 g unt, la temperatura camerei

40 g zahăr pudră

1 linguriţă esenţă de vanilie

100 g făină

1 lingură amidon

50 g praf de copt

3 linguri lapte

40 g ciocolată cu lapte

40 g ciocolată amăruie

Cum se prepară biscuiţii vienezi cu unt şi ciocolată

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Cerni făina şi o amesteci cu praful de copt şi amidonul.

Mixezi untul cu zahărul până când capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi esenţa de vanilie şi mai amesteci un minut. Încorporezi făina şi amesteci până obţii o compoziţie ca o pastă mai groasă.

Pui compoziţia în poş şi formezi biscuiţii direct în tavă, lăsând spaţii între ei. Dai tava la cuptor până când se rumenesc uşor biscuiţii. Îi laşi să se răcească.

Rupi ciocolata bucăţi şi o topeşti pe baie de aburi. Înmoi capetele biscuiţilor în ciocolată şi-i aşezi pe hârtie de copt.

Sursa https://www.spoonfulofbutter.com

Loading...
Evaluează articolul