Un desert rapid, gustos şi uşor de preparat.

Ingrediente:

o cană şi jumătate de făină
o linguriţă de bicarbonat de sodiu
o jumătate de linguriţă de sare
3 banane mari pasate
3/4 cană de zahăr
un ou
1/3 cană de unt topit

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Pregătiţi o tavă pentru brioşe. Amestecaţi făina, bicarbonatul de sodiu şi sarea. Separat, amestecaţi bananele pasate, zahărul, ouăle şi untul. Turnaţi amestecul peste compoziţia cu făină şi amestecaţi până când umplutura pentru brioşe devine cremoasă. Turnaţi-o în tavă. Se lasă la cuptor timp de 10-15 minute(pentru brioşele mici), respectiv 25-30 de minute(pentru brioşele mari)

Foto: wickedfood.co.za

Loading...
Evaluează articolul