Încearcă această reţetă de brioşe cu cacao, propusă de doamna Florentina Hij, şi vor deveni preferatele tale.

Ingrediente
● 2 ouă ● 170 g zahăr
● 90 ml ulei
● 250 ml lapte
● 1 plic zahăr vanilat
● 50 g cacao
● 280 g făină
● ½ plic praf de copt
● 150 g frişcă bătută
● bombonele, pentru decor

Cum se prepară brioşele
Combini făina cu praful de copt şi cu cacaua. Separat, mixezi ouăle până când îşi dublează volumul, presari cele două tipuri de zahăr şi continui să baţi încă 10 minute. Amesteci uleiul cu laptele şi îl omogenizezi, în fir subţire, în ouă, apoi încorporezi făina prin câteva mişcări, nu amesteci mult.
Torni aluatul în forme de brioşe tapetate şi le dai la cuptorul încins aproximativ 20 de minute.
După ce s-au răcit, le decorezi cu frişcă şi cu bombonele, după gust.

Loading...
Evaluează articolul