Ingrediente: 1 cană brânză vaci, 4 ouă uşor bătute, 1 cană făină, 1 linguriţă praf copt, 1/4 linguriţă sare, 1/4 cană şuncă tocată, 1/2 cană brânză telemea rasă, 1 ceapă mică, 50 g mazăre fiartă, unt

Dificultate: mică
Timp de preparare: 50 min
Număr porţii: 2

Mod de preparare

Amesteci brânza cu ouăle, făina, praful de copt şi sarea. Adaugi şunca, telemeaua, ceapa tocată mărunt şi mazărea. Ungi formele cu unt şi torni compoziţia în ele, dar ai grijă să le umpli pe trei sferturi, să aibă loc să crească.

Le dai la cuptor pentru 25-30 de minute, până capătă o culoare aurie. Încerci dacă sunt coapte cu o scobitoare pe care o înfigi în centrul brioşei. Dacă o scoţi curată, înseamnă că s-au copt.

Loading...