Bruschette cu pesto de rucola şi roşii

Potrivite pentru un antreu sau o gustare, aceste delicioase bruschete se prepară imediat. Le poţi prepara şi în varianta de post, fără mozzarella.

Ingrediente

  • 6 felii pâine
  • 120 g mozzarella
  • 12 roşii cherry

Pentru pesto

  • 30 g rucola
  • 30 g parmezan
  • 1 căţel usturoi
  • 30 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper

Pentru pesto, pui toate ingredientele în bleder şi mixezi până obţii un sos fin.

Rumeneşti feliile de pâine pe grătar, presari pe fiecare mozzarella rasă şi le dai la cuptor 2-3 minute, până se topeşte brânza.

Le scoţi din cuptor, adaugi roşii cherry tăiate în sferturi şi pesto de rucola.

FOTO: Shutterstock

Încearcă şi Bruschete cu ardei copt

Bruschete cu ardei copt

1 shutterstock 321194378 jpg jpeg