Păi nu vă ziceam că nu le rezistăm? Ne atrag ca un magnet de pe tarabe şi nu rezistăm să nu facem o prăjitură cu cireşe. Iată reţeta de azi

Ingrediente

4 chifle
500 g cireşe
250 ml lapte
50 g unt
zeama de la o lămâie
3 ouă
1 esenţă de vanilie
100 g zahăr
250 g brânză de vaci

Preparare

Tai chiflele bucăţi mici, le pui într-un castron şi torni laptele fierbinte peste ele. Freci brânza cu zahărul, esenţa de vanilie, ouăle bătute bine şi zeama de lămâie şi mixezi totul cu pâinea înmuiată. Într-o formă rotundă unsă cu unt şi tapetată cu făină torni jumătate din compoziţia cu brânză, pui jumătate din cireşele curăţate de sâmburi, restul de brânză şi deasupra cireşele rămase. Coci în cuptorul preîncălzit circa 40 de minute. O presari cu zahăr pudră.

Loading...
Evaluează articolul