Dacă eşti adepta budincilor, trebuie să încerci această combinaţie cu banane. Răsfaţă-te cu un desert delicios şi oferă-le celor dragi o porţie de budincă cu banane.

Budincă de banane - Ingrediente

200 ml frişcă
300 g fulgi de ovăz

Pentru crema de banane

80 g unt
4 banane coapte
3 linguri zahăr

Pentru crema caramel

400 g lapte condensat
80 g zahăr
60 g unt
2 linguri cacao, pentru decor

Budincă de banane - Mod de preparare

Pentru crema de banane, mixezi untul cu zahărul până capătă o consistenţă cremoasă, adaugi fructele pasate şi amesteci până se omogenizează. Pentru crema caramel, pui toate ingredientele într-o cratiţă şi le fierbi la foc mic aproximativ 20 de minute, până când crema se desprinde de marginile vasului. Aşezi în cupe un strat de fulgi de ovăz, torni crema caramel, crema de banane, un nou strat de fulgi de ovăz, frişca bătută şi decorezi cu cacao. Serveşti budinca rece.

Loading...
Evaluează articolul