Pentru micul dejun, o budincă de cartofi cu ouă, în care ai adăugat kaizer crocant, este alegerea ideală. Poţi folosi chiar piureul de cartofi rece care ţi-a rămas de la prânz.

De ce ai nevoie pentru budincă de cartofi şi ouă

7 ouă

350 ml lapte

1 praf de sare

piper

1 căţel de usturoi

500 g cartofi fierţi

100 g ardei

100 g kaizer

200 g brânză tare

1 fir ceapă verde

Cum se prepară budinca de cartofi cu ouă

Baţi ouăle cu laptele, sarea, piperul, ceapa tocată, usturoiul pisat. Pui cartofii fierţi, tăiaţi, într-o tavă tapetată, apoi pui bucăţile de bacon tocate şi brânza rasă. Torni ouăle şi dai tava la cuptor 40-50 de minute. Laşi budinca să se răcorească înainte să o serveşti

Sursa http://www.chewoutloud.com

Loading...