O combinaţie delicioasă pentru aperitiv. Mai poţi adăuga şi legume care sunt pe placul tău!

Ingrediente

300 g orez
sare
300 g broccoli
200 g brânză telemea
150 g smântână
1 lingură unt
3 ouă

Mod de preparare

Fierbi orezul în apă cu sare până când se umflă şi se înmoaie, apoi îl laşi la răcit. Rupi broccoli şi-l speli sub jet de apă rece, după care-l fierbi 5 minute în apă cu sare, îl scoţi şi-l pui într-un vas cu apă cu gheaţă (ca să rămână verde). Amesteci orezul cu smântâna, brânza rasă, ouăle bătute şi broccoli scurs şi tăiat bucăţi. Ungi cu unt o formă rotundă, pui compoziţia, o nivelezi şi o dai la cuptor până se rumeneşte uşor, iar budinca s-a legat.

Loading...
Evaluează articolul