Budincă de ouă cu dovlecei, la cuptor
Prepară în cel mai scurt timp o mâncare delicioasă, pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente.
Cum se prepară budinca de ouă cu dovlecei
1 dovlecel
400 spanac
8 ouă
150 g brânză de capră
2-3 căţei de usturoi
sare
piper
1 lingură ulei
Dai drumul la cuptor. Tai capetele la dovlecel, apoi îl dai prin răzătoare. Încingi uleiul într-o tigaie, apoi adaugi dovlecelul şi amesteci până când scade sucul lăsat. Adaugi spanacul tocat, condimentezi cu sare, piper şi adaugi căţeii de usturoi pisaţi. Mai ţii pe foc câteva minute, apoi dai deoparte şi laşi la răcorit.
Adaugi ouăle bătute, brânza sfărâmată şi omogenizezi. Pui budinca într-o tavă tapetată şi o dai la cuptor 10-15 minute, până când se rumeneşte pe deasupra.
Sursa http://inspiralized.com