Dacă o vei prepara pas cu pas vei gusta cea mai bună budincă de pâine cu ciuperci.

De ce ai nevoie pentru budincă de pâine cu ciuperci

450 g ciuperci

450 g cârnaţi afumaţi

2 linguri unt

1 lingură ulei

100 ml vin alb

200 g smântână

500 ml lapte

1 ceapă

cimbru

sare

5 ouă

100 g brânză

200 g parmezan

1 pâine cu coajă tare

Cum se prepară budinca de pâine cu ciuperci

Prăjeşti cârnaţii în tigaie. Încingi uleiul şi untul, căleşti ciupercile feliate, ceapa tocată şi adaugi puţin cimbru. Când a sczăut apa, le scoţi şi torni în loc vinul. Laşi pe foc, amestecând constant până când scade o treime din el. Torni laptele, smântâna şi mai ţii pe foc câteva minute.  Dai deoparte, apoi amesteci cu ouăle bătute.  Tai pâinea felii şi le înmoi în acest sos. Le aşezi în tavă, pui cârnaţii şi ciupercile şi deasupra torni sosul rămas.  Dai tava la cuptor 40-50 de minute.

Sursa http://www.bakersroyale.com/

Loading...
Evaluează articolul