Simplu şi uşor de preparat, budinca de paste cu legume te va cuceri de la prima degustare.

Ingrediente
● 200 g paste
● 200 g brânză feta
● 3 ouă
● 200 g brânză proaspătă de vaci
● 100 g smântână
● 1 roşie
● ½ dovlecel
● 5-6 bucheţele broccoli
● 3-4 linguri ulei
● 1 lingură unt
● sare

Mod de preparare - Budincă de paste cu legume

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Feliezi dovlecelul, tai feliile jumătăţi şi le căleşti în ulei până scade zeama lăsată. Opăreşti, 3 minute, broccoli, apoi le treci sub un jet de apă rece şi le scurgi.

Feliezi roşia şi o amesteci cu broccoli şi cu dovlecelul sotat. Razi brânza feta şi o combini cu cea de vaci, bine scursă. Adaugi smântâna, ouăle bătute şi sare, după gust. Încorporezi pastele, legumele, amesteci şi pui compoziţia într-o tavă unsă cu unt. Dai budinca la cuptor până se rumeneşte uşor.

Loading...