Preparat de sezon, cu el veţi impresiona musafirii sau prietenii veniţi în vizită.

Ingrediente

1 pungă spaghete
300 ml suc de roşii
1 vânătă
2-3 căţei de usturoi
3 roşii
3 linguri ulei
1 ceapă
sare
piper
busuioc

Mod de preparare

Tai vânăta felii subţiri, sărezi şi laşi 2 ore la scurs. Le speli şi le ştergi cu un şervet de hârtie. Le frigi pe grătar până se înmoaie. Fierbi spaghetele în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj, după care le scurgi.

Căleşti ceapa tocată şi adaugi apoi usturoiul feliat. Când ceapa devine sticloasă, pui roşiile descojite tocate, sucul de roşii şi sare şi piper după gust. După ce a scăzut sosul, adaugi pastele, ţii 1 minut şi dai deoparte. Laşi pastele să se răcorească şi aşezi feliile de vinete într-o tavă de tartă, inclusiv pe margini. Pui pastele, nivelezi şi dai la rece. După ce răstorni, decorezi cu frunze de busuioc.

Loading...
Evaluează articolul