Budincă dulce cu seminţe de chia şi mango

Budinca de post, cu seminte de chia jpeg

Te poţi răsfăţa oricând cu o delicioasă budincă, făcută cu lapte de origine vegetală şi cu multe seminţe de chia. Vei vedea cât de uşor se prepară.

Chia este o sursă excelentă de acizi graşi Omega şi micuţele seminţe sunt bogate în minerale, vitamine şi fibre. Pe lângă budinca de post pe care ţi-o recomandăm astăzi, poţi folosi seminţele de chia în smoothie-uri, în reţetele de brioşe sau în bolul cu cereale, la micul dejun.

Cea mai gustoasă budincă – Ingrediente

125 ml lapte de cocos 125 ml lapte de migdale neîndulcit 125 g mango copt, tăiat cubuleţe 2 linguri seminţe de chia 1 lingură fulgi de cocos 4-6 picături îndulcitor de tip stevia sau miere/zahăr, după gust

Cea mai gustoasă budincă – Mod de preparare

Combini toate ingredientele într-un vas încăpător, le amesteci bine şi închizi recipientul. Dai la frigider 5-6 ore sau laşi budinca la rece peste noapte. Împarţi desertul în 2 boluri sau pahare de sticlă şi serveşti imediat.

Sursa + foto: www.skinnytaste.com

www.skinnytaste.com