Un desert rapid pe gustul oricui!

Ingrediente (4 porţii)

1 ½ kg smântână
½ cană zahăr
½ cană lapte
1 plic zahăr vanilat
1 plic foi de gelatină
½ cană apă rece
fructe de pădure, pentru decor
sirop de fructe de pădure, pentru decor

Mod de preparare

Diluezi gelatina în apă rece şi o laşi deoparte. Adaugi smântâna peste zahăr, amestecând continuu. Treptat, încorporezi şi zahărul vanilat. Pui compoziţia pe foc mic. Când atinge punctul de fierbere, opreşti focul.

Strecori gelatina şi torni laptele peste ea. Încălzeşti amestecul, apoi îl combini cu crema de smântână. Amesteci cu grijă totul, după care torni compoziţia în forme şi le dai la frigider o jumătate de zi sau peste noapte ca să se lege. Serveşti decorată cu sirop şi fructe de pădure.

Loading...
Evaluează articolul