Din ingrediente simple şi combinate meşteşugit poţi prepara feluri şi gustoase, şi sănătoase.

Ingrediente

1 varză
80 g smântână
150 g caşcaval ras
piper
2 linguri pesmet
3 ouă
3 linguri unt
sare
1 legătură mărar tocat
sos de roşii, opţional
sos de smântână, opţional

Mod de preparare

Tai varza în patru şi o pui la fiert în apă cu sare, aproximativ 10 minute, o laşi la răcit, o tai fideluţă şi o mai ţii, dacă e cazul, la scurs. Baţi ouăle, le amesteci cu smântâna, adaugi varza, pesmetul, caşcavalul, mărarul, 2 linguri de unt topit şi omogenizezi bine. Dacă vrei, mai presari sare şi piper, după gust. Ungi un vas termorezistent cu o lingură de unt, torni compoziţia şi dai la cuptor până când se rumeneşte. O serveşti ca atare sau cu sos de smântână ori de roşii.

Loading...