Ingrediente:

40 de ml de ulei de măsline
3 cârnăciori de porc
220 g de linte
o ceapă mică tocată
2 căţei de usturoi zdrobiţi
2 linguriţe de muştar
20 de ml de oţet de vin roşu
1 lingură de pătrunjel tocat
100 de gr de brânză feta

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 150 de grade Celsius. Fierbeţi lintea. Scurgeţi apa din ea şi lăsaţi-o deoparte. Turnaţi jumătate din cantitatea de ulei într-o tigaie. Prăjiţi cârnăciorii, apoi transferaţi-i într-o tavă şi lăsaţi-i la cuptor timp de 5 minute. Turnaţi din nou ulei în tigaie şi căliţi ceapa şi usturoiul, amestecând constant timp de 5 minute. Adăugaţi apoi lintea, muştarul, oţetul şi pătrunjelul, apoi luaţi tigaia de pe foc. Aşezaţi compoziţia pe farfurie, apoi puneţi cârnaţii peste.

La sfârşit, presăraţi brânză feta peste.

Sursa: taste.com.au

Loading...