Cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie

cartofi jpeg

Îţi plouă în gură doar când te uiţi la această poză! Nu mai sta pe gânduri şi prepară chiar azi cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie.

De ce ai nevoie pentru cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie

10-12 cartofi

150 g brânză feta

ulei

1 ceapă roşie mică

oregano

sare

piper

Cum se prepară cartofi copţi cu brânză feta şi ceapă roşie

Cureţi cartofii şi-i speli. Zdrobeşti brânza feta. Fierbi cartofii în apă cu sare 5-7 minute, apoi îi aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Îi dai la cuptor, încălzit în prealabil, 12-15, apoi îi întorci şi-i mai ţii 10 minute. Îi zdrobeşti uşor cu o lingură, îi stropeşti cu ulei şi-i condimentezi cu sare şi piper, după gust. Presari brânza feta şi pui felii de ceapă roşie. Apoi mai dai cartofii la cuptor 10 minute.

Sursa https://www.realgreekrecipes.com

https://www.realgreekrecipes.com