Ai poftă de o porţie de cartofi copţi? Încearcă reţeta cu usturoi şi parmezan.

Ingrediente

unt

800 g cartofi, feliaţi

60 ml ulei

1 linguriţă mix de condimente

4 căţei de usturoi, zdrobiţi

parmezan ras, după gust

fulgi de ardei iute, după gust

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Cartofi cu usturoi şi parmezan la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Ungi o tavă cu puţin unt. Aşezi cartofii şi îi stropeşti cu jumătate din ulei. Îi amesteci cu usturoiul, mixul de condimente, fulgi de ardei iute, sare şi piper, după gust. Presari cu parmezan.

Dai la cuptor 30 de minute. Amesteci bine cartofii, îi stropeşti cu uleiul rămas, mai presari parmezan şi întorci în cuptor încă 25 de minute. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://www.cinnamonspiceandeverythingnice.com

Loading...