Nu necesită prea mult efort de preparare şi sunt foarte gustoşi! Încearcă şi tu cartofii umpluţi la cuptor, pe care îi poţi servi ca atare sau alături de o salată verde.

Ingrediente

12 cartofi

250 g smântână degresată

arpagic tocat, după gust

12 felii şuncă, feliate

sare

piper

Mod de preparare

Speli şi usuci cartofii. Încălzeşti cuptorul la 220 °C. Îi aşezi într-o tavă şi îi înfăşori pe fiecare în folie de aluminiu. Dai la cuptor, aproximativ 45-50 de minute. Îi tai la unul din capete şi scoţi cu grijă conţinutul. Amesteci cu smântână şi arpagic. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Umpli fiecare cartof cu compoziţia. Presari felii de şuncă, în mod egal. Dai la cuptor, pentru încă 5 minute. Serveşti imediat.

Sursa https://realfood.tesco.com

 

Loading...