Am preparat acest aperitiv de castraveţi cu peşte şi brânză de vaci şi ne-a plăcut foarte mult. Am mai adăugat şi nişte seminţe de floarea soarelui pentru un plus de gust care face reţeta şi mai specială.

Castraveţi cu peşte şi brânză de vaci - Ingrediente

2 castraveţi mari
150 g brânză de vaci
200 g file de peşte
1 ceapă
1 legătură pătrunjel
zeama de la ½ lămâie
2 linguri miez de floarea-soarelui
sare
piper

Castraveţi cu peşte şi brânză de vaci - Mod de preparare

Speli peştele, îl pui la fiert în apă cu sare circa 5 minute, după care îl scurgi şi-l pasezi bine. Cureţi castraveţii de coajă din loc în loc, îi tai bucăţi de
6-7 cm pe orizontală şi îi scobeşti, dar nu până jos. Îi sărezi şi îi laşi la scurs cu partea scobită în jos. Amesteci brânza cu ceapa tocată fin, cu peştele pasat şi omogenizezi bine. ­Adaugi zeama de lămâie, miezul de floarea-soarelui. Condimentezi cu sare şi ­piper, apoi amesteci bine şi ­umpli castraveţii cu acest amestec.

Loading...