Cu siguranţă ai rămas cu multe ouă fierte de la masa de Paşte. Iată o idee prin care le poţi transforma imediat într-o gustare delicioasă.

 

Ingrediente 

  • 6 ouă
  • 2 linguriţe muştar
  • 1/2 conservă ton
  • 30 g unt moale
  • sare, piper
  • 1 lingură maioneză, pentru ornat
  • frunze pătrunjel, pentru ornat
  • 2 roşii, pentru ornat

 


Descojeşti şi le tai jumătăţi, pe lung. Scoţi gălbenuşurile, le pui într-un blender. Adaugi tonul bine scurs, muştarul şi untul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Mixezi până obţii o pastă fină şi umpli albuşurile cu această pastă.

Ornezi cu puţină maioneză şi pătrunjel proaspăt. Aşezi pe un platou cu frunze de salată şi felii de roşii.

FOTO: profimedia

Loading...