În cazul anumitor feluri de mâncare, nu este deloc recomandată reîncălzirea în cuptorul cu microunde şi aceasta nu doar fiindcă au un gust mai bun dacă le încălziţi în cuptor sau pe aragaz.

După o zi lungă, dacă ceea ce găsiţi în frigider sunt numai resturi de mâncare, atunci cuptorul cu microunde va deveni prietenul vostru cel mai bun. Dar există feluri de mâncare ce necesită mai mult timp pentru a le reîncălzi.

Următoarele patru tacâmuri vor arăta şi vor avea un gust mai bun dacă le veţi reîncălzi în cuptor sau pe aragaz:

1.    Mâncarea la caserolă

Site-ul foodnetwork.com vă recomandă să începeţi prin adăugarea de puţină apă în caserolă pentru a preveni uscarea acesteia în timpul reîncălzirii. Este recomandată acoperirea etanşă cu folie de aluminiu, iar apoi încălzirea caserolei la o temperatură de 160 de grade Celsius în cuptor până când se încălzeşte în întregime.

Află de AICI care sunt celelalte alimente care nu trebuie încălzite la microunde.

Loading...