Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan se găteşte super rapid şi e delicioasă, motiv pentru care îţi propunem să o încerci. Poate fi potrivită pentru prânz, dar şi pentru cină, fiind o variantă mai sănătoasă a şniţelului.

Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan este reprezentată de pui în crustă de parmezan, pe care îl poţi face atât la cuptor sau să-l prăjeşti în tigaie.

Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan - ingrediente necesare:

- 600 de grame de piept de pui
- 150 de grame de parmezan ras mărunt
- două ouă
- 100 de grame de pesmet
- sare şi piper, după gust
- rozmarin
- pătrunjel proaspăt

Cea mai bună reţetă de pui cu parmezan -mod de preparare:

Taie pieptul de pui sub formă de fâşii subţiri, iar apoi condimentează cu sare şi piper.

Ulterior, pregăteşte trei boluri în care să pui parmezanul ras, în altul ouăle bătute şi în altul pesmetul.

Taie apoi pătrunjelul verde şi amestecă-l cu ouăle bătute, împreună cu rozmarinul.

Încinge tigaia, iar apoi trece fiecare bucată de pui prin parmezan, însă ai grijă să scuturi excesul, după care trece-le prin ouăle bătute şi prin pesmet.

Consumă puiul în crustă de parmezan cu o salată de murături asortate sau cu orez.

Poftă bună!

Sursă foto: https://www.fifteenspatulas.com/

Loading...