Cu un sos cremos de brânză şi o aromă subtilă de şuncă, aceste paste carbonara vor fi un adevărat deliciu la masa familiei.

De ce ai nevoie pentru paste carbonara

220 g spaghete

170 g şuncă

400 g smântână, pentru gătit

2 gălbenuşuri

300 g parmezan ras

1 linguriţă piper

1 praf de sare

4 frunze de busuioc

Cum se prepară pastele carbonara

Fierbi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgi. Rumeneşti şunca tocată, apoi o scoţi şi aşezi în locul ei smântâna. O laşi să clocotească, apoi adaugi gălbenuşurile bătute şi jumătate din cantitatea de parmezan. Adaugi piperul, apoi pastele şi omogenizezi.

Le serveşti presărate cu restul de parmezan şi frunzele de busuioc.

Sursa https://www.jocooks.com

Loading...
Evaluează articolul