Pentru că e duminică şi poate vrei să petreci mai mult timp în familie, ne-am gândit să-ţi propunem o reţetă de desert cu care să îi răsfeşi pe cei dragi, dar nici să nu petreci prea mult timp în bucătărie.

Ingrediente

2 căni făină
1 cană zahăr
½ cană ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 cană apă
1 praf de copt
6 linguri nucă de cocos
2 linguri cacao
2 linguri dulceaţă de vişine
zahăr pudră

Mod de preparare

Pui într-un vas zahărul tos, uleiul, apa, făina, praful de copt şi zahărul vanilat, apoi mixezi până când obţii o compoziţie omogenă. Împarţi aluatul în două. Într-una dintre ele adaugi dulceaţa şi pudra de cacao şi omogenizezi. În cea de-a doua pui nuca de cocos şi amesteci. Tapetezi o tavă, răstorni din cele două compoziţii, alternativ, după care dai tava la cuptorul încins 45 de minute. Îl scoţi, îl laşi 10 minute la răcorit, apoi îl dai cu zahăr pudră.

Loading...