Cheesecake, reţeta fără blat

cheesecake jpeg

Această prăjitură se prepară practic singură. Trebuie doar să amesteci ingredientele şi să o dai la cuptor.

De ce ai nevoie pentru cheesecake

500 g cremă de brânză la temperatura camerei

170 g zahăr

200 g smântână

4 ouă

20 g făină

Cum se prepară cheesecake

Aşezi hârtie de copt într-o formă rotundă şi încingi cuptorul. Mixezi crema de brânză cu zahărul până când acesta se dizolvă şi compoziţia are o consistenţă fină. Adaugi ouăle, unul câte unul, apoi smântâna şi făina. Torni compoziţia în tavă, pe care o loveşti uşor de masă pentru a nu rămâne bule de aer.

Dai tava la cuptor aproximativ o oră până când se rumeneşte bine prăjitura pe deasupra.

Sursa https://phonghongbakes.blogspot.ro

https://phonghongbakes.blogspot.ro