Extrem de gustoase, chifteluţele cu rozmarin la grătar sunt ideale pentru weekend sau atunci când ai invitaţi la masă.

Ingrediente
800 g carne de porc, tocată
2 ouă
1 ceapă
5 căţei de usturoi
rozmarin
4 felii de pâine
sare
piper

Mod de preparare
Tai ceapa şi usturoiul mărunt după ce le-ai spălat bine înainte. Pui într-un vas carnea cu ceapa şi usturoiul, feliile de pâine înmuiate în apă şi bine scurse, piper măcinat, sare, rozmarin, după gust, şi ouăle. Amesteci foarte bine şi adaugi verdeaţă tocată după gust. Din compoziţie formezi chifteluţe. Le pui la fiert 30-40 de minute, apoi le aşezi pe grătarul încins 10 minute, pe ambele părţi, ca să se rumenească uniform. Le serveşti, dacă vrei, pe beţişoare de frigărui alături de usturoi.

Foto: Profimedia

Loading...