Gata în numai trei sferturi de oră, aceste cornuleţe sunt gustarea delicioasă, la amiază!

Ingrediente (8 porţii)

800 g aluat de patiserie
frunze de salată
400 g telemea
4 ciuperci champignon
1 lingură unt
oregano
piper
2 linguri
suc de roşii
seminţe de dovleac

Cum se prepară

Se spală ciupercile, se rup codiţele, se taie felii şi se sotează în unt. Se întinde ­aluatul, se mai subţiază cu sucitorul şi se taie pătrate potrivit de mari. Se pun pe fiecare pătrat două felii de ciuperci, salată ruptă bucăţi, cubuleţe de telemea şi se presară oregano şi piper.

Se suprapun două colţuri (ca în imagine), se lipesc bine şi se aşază aperitivele în tava tapetată cu hârtie de copt. Se ung cu puţin suc de roşii, se presară cu seminţe de dovleac şi se coc, la foc potrivit, în cuptorul preîncălzit, până devin aurii.

Loading...