Încearcă un mic dejun diferit cu ou şi cartofi pentru întreaga familie, foarte gustos şi cu un aspect inedit!

Ingrediente

600 g cartofi

65 g parmezan ras

3 fâşii bacon tocat

1 lingură ceapă verde tocată

8 ouă mici

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Cureţi cartofii şi îi dai prin răzătoare. Îi amesteci într-un bol cu parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Pui compoziţia, în mod egal, într-o tavă cu 8 forme pentru brioşe. Presezi uşor cu o lingură marginile. Dai la cuptor 15 minute sau până ce capătă o culoare aurie.

Presari jumătate din cantitatea de bacon şi ceapă verde la baza fiecărei forme. Spargi un ou în fiecare. Asezonezi cu restul de bacon şi ceapă. Dai la cuptor încă 10 minute. Laşi la răcit 5 minute. Scoţi cu grijă pe o farfurie.

Sursa http://www.taste.com

Loading...